Skip to main content

Persoonlijk
Voedingsadvies

Uitgebalanceerd eten helpt bij het afvallen en behalen van uw streefgewicht.

Er wordt gekeken naar wat u gewend bent te eten en daar zullen eventueel aanpassingen aan gedaan worden. Dit gebeurt altijd in overleg en alleen als dit nodig is of als u dit graag wilt.

Omdat we uit ervaring weten dat het soms niet lukt om met normale voeding af te vallen of omdat u een eerste aanzet nodig heeft bieden wij ook een proteine shake (Be-Slank) aan. Ons voedingsadvies heeft een verantwoorde en duurzame insteek.

Be-Slank eiwitdieet

Be-Slank is een maaltijdvervanger van hoogwaardige eiwitten. Het bevat per portie meer eiwitten dan elk ander produkt. Hierdoor is er, bij gebruik, echt geen sprake van hongergevoel en werkt het snel en doeltreffend.

U vervangt ontbijt en lunch voor een heerlijke shake en s’avonds neemt u een gezonde warme maaltijd met veel groente en rauwkost, een klein stukje vlees, kip of vis en een klein beetje aardappels, rijst of pasta (koolhydraten). Tussendoor neemt u een stukje fruit.

De Be-Slank shake wordt gemaakt met zuivel. Dit kan zijn magere of halfvolle melk, magere yoghurt of kwark, karnemelk of soya melk.

De shake’s zijn er in verschillende heerlijke smaken en alles zit er in. Het is dus niet nodig om er nog allerlei pillen bij te slikken.


Physical Therapy

Aanmelden voor onze Nieuwsbrief