Skip to main content

Onze
Behandelingen

AnnaVera is bewust kleinschalig van opzet en daarom krijgt u bij ons persoonlijke en intensieve begeleiding.

Ik kom al zeker zes jaar bij AnnaVera. Eerst om af te vallen en nu om t bij te houden en lekker in de cabine te sporten. Vera heeft b-slank shakes die ik iedereen kan aanraden: mijn man is hier 15 kilo blijvend mee afgevallen. Door de weeks neemt hij nog een shake als ontbijt; omdat hij t lekker vindt en omdat t makkelijk is.

Stef

Over
Annavera

Ik ben de afslank en sportstudio begonnen omdat ik zelf 2 jaar klant ben geweest van een studio welke sporten in een warmte cabine aanbood. Ik vond het heel prettig om te bewegen in de warmte en de intieme sfeer van de studio sprak mij ook erg aan. Toen het ook nog goede resultaten bracht (ik ben toen 15 kilo en meer dan een meter aan centimeters in 6 maanden kwijtgeraakt) besloot ik dat ik dit wilde delen. Ik ben toen mijn eigen studio begonnen in Almere Muziekwijk. Daar kwam mijn ervaring met voedingsleer ook erg goed van pas.

Ik denk dat ik u kan helpen op weg naar een gezond lichaam door middel van bewegen en gezond eten. Kom vrijblijvend een keer kijken of een proefles doen om de sfeer te proeven en uzelf te overtuigen. Maak hiervoor wel even een afspraak dan weet ik zeker dat ik alle tijd voor u heb.

Meld u aan
voor onze Nieuwsbrief

Een aantal keer per jaar sturen wij een Nieuwsbrief met tips, aankondigingen of ander belangrijk nieuws Blijf op de hoogte en schrijf in: