Skip to main content

Onze
Behandelingen

AnnaVera is bewust kleinschalig van opzet en daarom krijgt u bij ons persoonlijke en intensieve begeleiding.

5 weken geleden begonnen met sporten bij Annavera na 25 jaar niets gedaan te hebben! Maar na de vakantie vond ik het echt genoeg met de kilo’s op de weegschaal en alle pijnlijke gewrichten en spieren. Vandaag bijna 6 kilo lichter en 46,5 cm kwijt, ik die sporten niet leuk vond maar de persoonlijke benadering en de warmte werken bij mij! En ik eet gewoon en geen hongergevoel. Ik ben om☺️

Angelique

Over
Annavera

Ik ben de afslank en sportstudio begonnen omdat ik zelf 2 jaar klant ben geweest van een studio welke sporten in een warmte cabine aanbood. Ik vond het heel prettig om te bewegen in de warmte en de intieme sfeer van de studio sprak mij ook erg aan. Toen het ook nog goede resultaten bracht (ik ben toen 15 kilo en meer dan een meter aan centimeters in 6 maanden kwijtgeraakt) besloot ik dat ik dit wilde delen. Ik ben toen mijn eigen studio begonnen in Almere Muziekwijk. Daar kwam mijn ervaring met voedingsleer ook erg goed van pas.

Ik denk dat ik u kan helpen op weg naar een gezond lichaam door middel van bewegen en gezond eten. Kom vrijblijvend een keer kijken of een proefles doen om de sfeer te proeven en uzelf te overtuigen. Maak hiervoor wel even een afspraak dan weet ik zeker dat ik alle tijd voor u heb.

Meld u aan
voor onze Nieuwsbrief

Een aantal keer per jaar sturen wij een Nieuwsbrief met tips, aankondigingen of ander belangrijk nieuws Blijf op de hoogte en schrijf in: